Днес разглеждат жалбата на Милан срещу наказанието от УЕФА


Днес разглеждат жалбата на Милан срещу наказанието от УЕФА
Снимка: Getty Images/Guliver

1015 0

Спортният арбитражен съд (КАС) в Лозана ще разгледа днес жалбата на Милан срещу забраната за участие в евротурнирите, наложена от УЕФА, заради нарушение на правилата за финансов феърплей.

В края на миналия месец от европейската футболна централа обявиха, че "росонерите" няма да бъдат допуснати до участие в Лига Европа през този сезон, тъй като заради сериозните си харчове на трансферния пазар през миналото лято не са покрили изискванията за финансов феърплей. От Милан веднага обявиха, че ще обжалват наказанието, а днес ще бъде изслушването им преди КАС, което се очаква да продължи цял ден.

Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне, отговорникът по финансите Валентина Монтанари, както и цял екип от адвокати са в Лозана, за да се борят за отмяна на наказанието, като резултатът от жалбата ще бъде оповестен утре. Решението на КАС ще бъде с голямо значение и за тима на Фиорентина, който ще заеме мястото на Милан в Лига Европа, ако жалбата на седемкратните европейски шампиони бъде отхвърлена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички