Бонучи недоволен, иска бърз трансфер в Англия


Бонучи недоволен, иска бърз трансфер в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1394 0

Капитанът на италианския Милан Леонардо Бонучи е готов да напусне "Сан Сиро", пишат медиите в страната. Бранителят пристигна в тима преди една година, но след наложеното наказание на ФИФА и изваждането на отбора от европейските клубни турнири, защитникът е готов да напусне Милано.

Към момента Бонучи е недоволен поради две причини, като първата е ясна - през тази година Милан няма да играе в Европа. Освен това обаче започнаха нови проблеми с ръководството и неяснотите там са много. Медиите на Ботуша пишат още, че при положение, че се създаде амбициозен проект, то Бонучи би останал, но към момента няма такива изгледи.

Ако Лео Бонучи реши да си тръгне, опциите пред него не са малко. Челси, с новия си мениджър Маурицио Сари, със сигурност ще направи опит да вземе защитника. Хосеп Гуардиола също не крие симпатиите си към футболиста и е готов да го доведе в Манчестър Сити. Има голяма вероятност и ПСЖ да опита да купи италианеца и да го събере с бившия му съотборник в Ювентус Джанлуиджи Буфон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички