Забравете Алисон и Чех, Челси се хвърля за топ вратар


Забравете Алисон и Чех, Челси се хвърля за топ вратар
Снимка: Getty Images/Guliver

4589 0

По всичко личи, че Челси и Тибо Куртоа ще се разделят. Вратарят на тима отказва да поднови своя договор, като настоящото споразумение изтича на 30 юни 2019 година и белгиецът ще може да си тръгне като свободен трансфер. За това от "Стамфорд Бридж" са готови да се разделят с него още това лято, но при подходяща оферта.

Реал Мадрид е готов да предложи исканото на Челси. "Белия балет" търси млад и в същото време опитен вратар, който да вземе за години напред. До скоро фаворит за поста бе Давид де Хеа, но испанците така и не се разбраха с Манчестър Юнайтед за продажбата. Едно е ясно в момента - Челси задължително ще търси нов вратар през лятото.

Първото желание на отбора от "Стамфорд Бридж" бе привличането на Алисон от Рома. Вратарят на Бразилия обаче избра офертата на Ливърпул и в идните часове ще парафира с мърсисайдци. Последваха мнения в изданията на Острва, че лондонският тим ще направи опит да си върне Петър Чех от Арсенал, но и това изглежда по-скоро като фантазия. Тук под прожекторите излиза новата мечта на Челси. Става въпрос за звездата на Милан и италианския национален отбор Джанлуиджи Донарума. "Росонерите" няма да играят в Европа през новия сезон, а освен това Донарума на няколко пъти показа, че е готов да си тръгне от "Сан Сиро". Освен това в Лондон имат и нов голям коз и това е италианският мениджър Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички