Дженоа удържа Аталанта за едва втора спечелена точка с Шевченко


Дженоа удържа Аталанта за едва втора спечелена точка с Шевченко
Снимка: Getty Images

1103 0

Аталанта допусна нова грешна стъпка в Серия А, след като завърши 0:0 срещу опашкаря Дженоа в мач от 19-ия кръг на Серия А. Така "бергамаските" изостанаха с 5 точки от лидера Интер, който има мач по-малко на този етап и при победа ще дръпне с 8 пункта.

Аталанта запазва четвъртата си позиция в класирането в Италия със спечелени 38 точки. За Дженоа това е втора спечелена точка в последните 7 мача в шампионата и втора спечелена от настоящия им треньор Андрий Шевченко. Тимът от Генуа остава на 18-ата позиция, която отрежда на тима изпадане в Серия Б в края на сезона.

Като цяло опасните моменти в двубоя в Генуа липсваха и всичко по-интересно се случи през първата част. В 6-ата минута Салваторе Сиригу се намеси решително, спасявайки изстрел на Дуван Сапата. Колумбиецът си освободи пространство и стреля в десния ъгъл на Сиригу, но не успя да го преодолее. В 45+2' Малиновски стреля от границата на наказателното поле, но над напречната греда.

В 81' Мерих Демирал стреля мощно с глава, след като засече центриране в наказателното поле, но и той успя само да прати топката над напречната греда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички