Дженоа нанесе поражение номер "3" на Рома и постави бъдещето на Моуриньо под въпрос (ВИДЕО)


Дженоа нанесе поражение номер "3" на Рома и постави бъдещето на Моуриньо под въпрос (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1920 0

Дженоа нанесе много сериозен удар по Рома в мач от шестия кръг на Серия А. "Джалоросите" бяха разгромени с 1:4 като гост и записаха трето поражение от началото на кампанията на Ботуша.

РАЗВОЙ НА СРЕЩАТА

Резултатът бе открит още в петата минута. Кевин Строотман намери по страхотен начин Алберт Гудмундсон, който запази спокойствие в наказателното поле и с прецизен удар в долния десен ъгъл направи резултата 1:0.

Само 17 минути по-късно паритета бе възстановен. Брайън Кристанте се превърна в адресат на подаване на Леонардо Спинацола и първият реализира с глава за 1:1. В последната минута от редовното време Матео Ретеги стреля мощно в близост до пенала в горния ляв ъгъл и върна преднината на домакините.

В 74' Дженоа стигна до преднина от две попадения. Раду Драгусин отклони топката от корнер с глава, а след това Мортен Торсби я вкара във вратата на римляните за 3:1. Домакините обаче не спряха дотук. 7 минути по-късно Жуниор Месиас бе изведен и с хубав удар в долния десен ъгъл оформи крайното 4:1.

Рома се намира на 16-ата позиция в Серия А с актив от едва 5 точки след 6 изиграни мача, като в следващия кръг ще води битка с Фрозиноне. Дженоа се изкачва до 11-ото място със 7 пункта и му предстои битка с Удинезе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички