Джанлуиджи Донарума отправи прощално писмо към феновете на Милан


Джанлуиджи Донарума отправи прощално писмо към феновете на Милан
Снимка: Getty Images

1381 0

Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарума публикува писмо към феновете на "росонерите". Играч номер 1 на Евро 2020 е близо до трансфер в ПСЖ, като е само въпрос на време той да стане факт.

"Понякога е трудно да направиш избор, но това е част от развитието на човека. Дойдох в Милан, когато бях почти дете. Осем години с гордост носех този екип. Сражавахме се, търпяхме, побеждавахме, плакахме, радвахме се със съотборниците и треньорите. Всички, които правеха това, заедно с феновете, са част от нашето семейство", заяви Донарума.

"С екипа на "росонерите" постигнах много, като дебют в Серия А на 16 години. Прекарах тук забележителни години, които няма да забравя. Понякога промените са правилно нещо. Приемам нови предизвикателства, за да раста и да се усъвършенствам", добави той.

"Желая на Милан всевъзможни успехи и го правя от все сърце. Любовта ме свързва с тези цветове и това чувство е неподвластно на разстоянието и времето", завърши вратарят.

Повече за бъдещето на Донарума вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички