Серхио Рамос пожела Мбапе да остане в ПСЖ


Серхио Рамос пожела Мбапе да остане в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1356 0

Легендата на Реал Мадрид и вече бивш футболист на "лос бланкос" Серхио Рамос даде онлайн пресконференция за испанските медии след преминаването си във френския вицешампион Пари Сен Жермен.

Рамос призна, че желае Килиан Мбапе да остане в столичния тим. „Никога не съм казвал на другите какво да правят, тъй като опитът през годините ми е показал, че това е лично решение. Иска ми се обаче Килиан да остане в ПСЖ, защото обичам да играя с най-добрите”, коментира бранителят.

„Когато правиш решение за кариерата си, всичко е персонално. Не познавам как мисли Килиан, но знам, че е играч, който може да направи разликата. Добре е да играеш с такива футболисти. Мадрид е един от най-добрите отбори в света и играх със страхотни играчи, които всеки път взимаха различни решения. Искам той да остане в настоящия ми отбор и всички ще бъдем доволни, ако това се случи”, продължи Серхио.

Рамос коментира и спекулациите, че Лионел Меси може да се присъедини към френския колос: „Лео е един от най-добрите в света, но това не зависи от мен. Мога да кажа хиляди неща, ала те няма да бъдат решаващи. Нямам търпение да заиграя с Неймар и Мбапе. Имам добри отношения и с двамата. Вярвам, че и амбициите са ни еднакви за следващия сезон”.

Накрая бранителят говори и за испанския национален отбор и изрази уважението си към колегата в Италия – Джорджио Киелини. „Имаме проблем в нашия отбор, но философията не се е променила. Вижте героите за Италия – Киелини и Бонучи. И ние опитваме да намерим наследниците, но те се справиха великолепно, така че възрастта не е фактор. Не само аз пострадах от това решения, а и други, тъжно е, ала това е реалността”, завърши Рамос. А какви са целите на играча с ПСЖ, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички