Джанлуиджи Буфон взе фланелката на Малдини


Джанлуиджи Буфон взе фланелката на Малдини
Снимка: Getty Images/Guliver

3284 0

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон си тръгна с усмивка от „Сан Сиро“ в снощната вечер, след като Кристиано Роналдо отбеляза късен гол от дузпа и измъкна равенството 1:1 за „старата госпожа“ срещу Милан в първи мач от полуфиналната фаза на турнира за Купата на Италия. Причината за усмивката на ветерана обаче не беше резултата в мача, а фактът, че той си тръгна с фланелката на Даниел Малдини – един от синовете на легендата на Милан Паоло Малдини.

Фланелката на младия футболист беше четвъртата на баща и син в колекцията на Джанлуиджи Буфон. 42-годишният вратар е събрал екипите на Джордж и Тимоти Уеа, Лилиан и Маркус Тюрам и Енрико и Федерико Киеза. „В колекцията си имам фланелките на Енрико Киеза и сина му, Джордж Уеа и сина му, Лилиан Тюрам и сина му и сега на Паоло Малдини и неговия син. Вече чакам внуците им да започнат да играят“ пошегува се Буфон след двубоя.

В неделя „старата госпожа“ подновява битката си в Серия А с домакинство на Бреша. А ето какво каза треньорът на тима Маурицио Сари за моментната форма на отбора.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички