Джанлуиджи Буфон поиска луда и нестандартна оферта и я получи


Джанлуиджи Буфон поиска луда и нестандартна оферта и я получи
Снимка: Getty Images/Guliver

2487 0

Джиджи Буфон наскоро обяви, че със сигурност ще си тръгне от Ювентус след края на сезона и ако не получи примамливо предложение, най-вероятно ще прекрати своята дълга и легендарна кариера. В опит да си осигури услугите на Буфон, eдин отбор от долните дивизии на Португалия реши да отправи интересна оферта към него:

"Разбрахме, че търсите ново предизвикателство и сте готов да изслушате "луди и предизвикателни" предложения. Затова решихме да ви дадем нещо неустоимо - какво ще кажете за преместване в Лисабон и да ни помогнете бързо да се върнем на мястото си в португалския футбол, в Първа лига? Ние сме смирени, реалистични и честни", написаха от Беленензеш и добавиха:

"Искаме да ви предложим не пари, а възможност да свържете името си с друго предизвикателство, което само живите легенди като вас, с чувство за възможност, могат да приемат. Вече заемате видно място в историята на футбола, но тук можете да изкачите Олимп".

Офертата включва още:

"Определено ще включим в договора годишен пропуск до Музея на изкуството, архитектурата и технологиите и един семеен билет на седмица за посещение на Музея на автобусите, Паметника на откритието, Кулата Белем и Манастира Жеронимуш. Последните два се намират под закрилата на ЮНЕСКО като паметник от световното културно наследство на човечеството".

"Договорът ще включва и седмичен пакет от най-популярните португалски сладки, на които със сигурност можете да се насладите, без да променяте диетата си. Всичко е на пешеходно разстояние от стадион "Рестело". На него ще имате лична ложа за вашето семейство" се допълва в изявление на официалния сайт на клуба.

Беленензеш, който е един от най-старите клубове в Португалия, се раздели с Беленензеш САД през 2018 година заради възникнал спор и изпадна в несъстоятелност. Така клубът бе принуден да започне отново от дъното на португалския футбол - пета дивизия. Клубът има една титла и три купи на Португалия в своята история!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички