Дивок Ориги кацна в Милано! Утре минава медицински прегледи в Милан (ВИДЕО)


Дивок Ориги кацна в Милано! Утре минава медицински прегледи в Милан (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1101 0

Белгийският нападател Дивок Ориги вече е в Милано, където утре се очаква да мине медицински прегледи и да подпише 4-годишен договор с италианския колос Милан. Той кацна на летище „Малпенса“ с частен полет от Брюксел.

Ориги ще получава по 4 милиона евро на сезон при „росонерите“, като те няма да плащат никаква трансферна сума за нападателя, тъй като той е със статут на свободен агент, след като договорът му с Ливърпул изтече след края на миналия сезон.

Роденият през 1995 г. нападател напуска Ливърпул след шест сезона (сред които имаше и наем във Волфсбург). В Англия белгийският таран е отбелязал 28 гола в 111 мача. Сред различните му щастливи моменти с фланелката на мърсисайдци, е голът във финала на Шампионска лига през 2019 година срещу Тотнъм. В кариерата си Ориги се изправи срещу Милан два пъти, и двата в последното издание на Шампионската лига. В първия мач той даде асистенция, докато в реванша отбеляза гола за 2-1, който осигури победата за „червените“ в гостуването на „Сан Сиро“.

Вижте още: Какво каза Юрген Клоп за Ориги

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички