Директорът в Милан Малдини към Спалети: Какво искаш, вече спечелихте титлата?!


Директорът в Милан Малдини към Спалети: Какво искаш, вече спечелихте титлата?!
Снимка: Getty Images

2471 0

Нервите взеха връх по време на дербито между Наполи и Милан, завършило с победа за "росонерите" с 4:0. В словесен сблъсък помежду си влязоха треньорът на неаполитанци Лучано Спалети и директорът в миланския гранд Паоло Малдини.

Преди излизането за второто полувреме, Спалети се оплака на съдията за жълтия картон на Станислав Лоботка, получен в 40-ата минута. В спора се намеси и легендата на Милан. "Мистър, нервен сте, но вече спечелихте титлата, какво, по дяволите, искате?", казал Малдини.

Появи се информация, че претенциите на треньора на Наполи са към жестовете, с които Рафаел Леао отпразнува първия си гол в 17'. Португалецът сложи ръце на бузите си и се изплези. Спалети обаче обясни, че спорът е възникнал заради картона на Лоботка.

Леао дори се опита да изглади конфликта между него и своя директор, като постави ръка върху гърба на Спалети. Наполи остава с голяма преднина на върха в Серия А - води с 16 точки на втория Лацио. Милан е трети. А ето откога Наполи не е побеждаван така вкъщи и изобщо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички