Дибала: Роналдо дойде при нас, защото бяхме по-силни от Реал


Дибала: Роналдо дойде при нас, защото бяхме по-силни от Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2355 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала направи интересно изказване по адрес на своя съотборник и бивша звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Аржентинецът смята, че Роналдо закономерно е преминал в Торино, след като е разбрал, че "бианконерите" са най-добрия отбор на Стария континент.

"Не мисля, че имаше по-силен отбор от Ювентус през миналия сезон. Реал Мадрид спечели Шампионска лига, но те не успяха да докажат, че са по-добри от нас", сподели Дибала в интервю пред италианското издание "Gazzetta dello Sport".

"Ако ние бяхме преминали през четвъртфиналите и мачовете срещу Реал, всичко можеше да се промени. Ние можехме да спечелим Шампионска лига и за всички щеше да стане ясно, че сме най-добрия отбор на континента", смята Дибала.

"Победата на "Сантиаго Бернабеу" ни даде още повече сила и увереност. Моите съотборници ми казаха, че играчите на Реал са изпаднали в труден момент, защото много рядко можеш да видиш те да допуснат три гола по такъв начин", добави още аржентинецът.

"Смятам, че именно този мач накара Роналдо да премине в Ювентус. Това е момента, в който той осъзна нашата сила и направи своя избор. Той е много интелигентен играч и успява да отсее подобни неща преди останалите", завърши Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички