"Изнасилената" от Роналдо е искала да се самоубие


"Изнасилената" от Роналдо е искала да се самоубие
Снимка: Getty Images/Guliver

2767 0

 

Жената, която обвинява Кристиано Роналдо в изнасилване, възнамерявала да се самоубие след предполагаемия инцидент през 2009 година, твърдят адвокатите й.
Катрин Майорга ще съди звездата на Ювентус. Обвиненията й са, че той се е възползвал сексуално от нея в апартамента си в Лас Вегас преди почти 10 години.
34-годишната жена твърди, че тогава играчът е изпратил екип от специалисти, които да възпрепятстват наказателното преследване срещу него. За да не се разгласява случаят, тя подписала споразумение, в замяна на което взела 268 хиляди долара. В началото на седмицата обаче Майорга размислила и отишла в полицията в Лас Вегас, като поискала разследването да продължи.
33-годишният играч отхвърли всички обвинения срещу него.
Адвокатите на Катрин Майорга дадоха пресконференция в Лас Вегас, на която разгласиха каква е психиатричната оценка на жената. Според нея тя е била психически неспособна да сключи подобно парично споразумение, което е било уредено преди години.
Г-жа Майорга е изглеждала „емоционално много крехка и уплашена“, когато е инструктирала своите адвокати.
Тя им е споделила още, че след евентуалното сексуално посегателство е изпаднала в депресия, възнамерявала е да сложи край на живота си, злоупотребявала е с алкохол, имала е трудности при поддържането на лични взаимоотношения с други хора.
Адвокатите й твърдят още, че посттравматичното разстройство и депресията са в следствие на изнасилването. Нападението й е причинило тежки умствени и емоционални щети.
Г-жа Майорга е напуснала Лас Вегас, за да избегне огромното медийно внимание към нея. Тя не присъства на пресконференцията.

Катрин Майорга, която обвинява голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо в изнасилване, е искала да се самоубие. Това твърдят адвокатите на жената, като посочват, че тя се е намирала в дълбока депресия след предполагаемия инцидент.

Майорга ще съди португалеца, а обвиненията й са, че той се е възползвал сексуално от нея в апартамента си в Лас Вегас преди почти 10 години. Делото идва едва сега, тъй като 34-годишната жена твърди, че след инцидента играчът е изпратил екип от специалисти, които да възпрепятстват наказателното преследване срещу него, а тя подписала споразумение, в замяна на което взела 268 хиляди долара. 

Адвокатите на Катрин Майорга дадоха пресконференция в Лас Вегас, на която разгласиха каква е психиатричната оценка на жената. Според резултатите тя е била психически неспособна да сключи подобно парично споразумение.

Адвокатите споделят още, че Майорга е била "емоционално много крехка и уплашена". "Жертвата" на Роналдо е изпаднала в депресия след посегателството, за което твърди. Тя е възнамерявала да сложи край на живота си, злоупотребявала е с алкохол, имала е трудности при поддържането на лични взаимоотношения с други хора.

В следствие на изнасилването Майорга е получила посттравматичното разстройство и е изпаднала в тежка депресия. Нападението й е причинило тежки умствени и емоционални щети.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички