Дибала под въпрос за Кротоне, Киеза може да направи своя дебют


Дибала под въпрос за Кротоне, Киеза може да направи своя дебют
Снимка: Getty Images/Guliver

1793 0

Звездата на Ювентус Пауло Дибала е под въпрос за двубоя на „бианконерите“ срещу Кротоне от 4-тия кръг на Италианската Серия А в събота. В същото време новото попълнение Федерико Киеза може да направи дебюта си с „черно-бялата“ фланелка.

Крилото взе участие в първите си занимания с новите си съотборници вчера, след като се завърна от лагера на националния отбор на Италия. Според редица информации той може да попадне директно в стартовия състав на Андреа Пирло заедно с Алваро Мората и Деян Кулушевски. „Старата госпожа“ няма много опции в предни позиции, след като Кристиано Роналдо е с коронавирус, докато Дибала е под въпрос за утрешното гостуване на Кротоне. Аржентинецът не взе участие в нито един от двата мача на родината си в последните седмици и според „Тутоспорт“ той може и да не е готов за игра.

„Скай спорт“ твърди, че Дибала ще пътува с отбора за предстоящия мач, но най-вероятно ще стартира от пейката. Очаква се ветеранът Джанлуиджи Буфон да започне като титуляр на вратата на Ювентус. Треньорът Андреа Пирло ще вземе финално решение за Дибала в следващите часове.

А ето къде ще изкара карантината си Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички