Чистката в Ювентус продължава, още един ще напусне клуба през лятото


Чистката в Ювентус продължава, още един ще напусне клуба през лятото
Снимка: Getty Images

1070 0

Италианският гранд Ювентус не се намира в най-добрата си форма от началото на сезона. Мненията относно виновниците за кризата в клуба са разногласни. Според информация на Calciomercato.com отборът ще се раздели с още един от основните си играчи – Хуан Куадрадо.

34-годишният колумбиец играе с фланелката на „бианконерите“ от 2015 година – две години под наем от Челси, а от 2017 година официално стана част от италианския тим. Има изиграни 280 мача, в които е отбелязал 24 гола и е направил 62 асистенции. За това време ролята му в състава също се промени – в началото игра като крило, но впоследствие получи по-дефанзивна роля. Откакто се присъедини към отбора от Торино, той е един от основните играчи в състава, но от клуба са решили, че няма да му предложат нов договор.

Настоящият договор на Куадрадо е до юни 2023 година. Това означава, че колумбиецът ще може да води преговори с други клубове от февруари.

Докато Ювентус мисли как да покаже вратата на някои от играчите си, един от лидерите в клуба е недоволен от ролята си в състава и сам е пожелал да си тръгне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички