Червен картон помогна на Рома в Генуа (ВИДЕО)


Червен картон помогна на Рома в Генуа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1695 0

Рома преодоля частично шока от отпадането на тима от Шампионска лига, след като взе изключително трудното гостуване на Дженоа с 1:0.

Радостта на "вълците" е двойна, след като за втори пореден кръг Ювентус не успя да вземе 3 точки и завърши наравно 1:1 срещу Сампдория.

Рома доминираше от самото начало, а в 29' мисията на столичани стана далеч по-лека, след като Матея Перин не разчете намесата си и спъна противников нападател в наказателното поле - дузпа и директен червен картон за най-добрия играч на Дженоа.

Изненадващи, Ляич не успя да преодолее резервата Ламанна и не успя да даде аванс на своите в 31'.

Резултатът обаче беше открит, след като Наинголан вкара поредния си гол извън наказателното поле - топовен удар от 17 метра и 1:0 за Рома.

"Вълците" имаха много шансове да отбележат втори гол, като Жервиньо беше най-деен в пропуските. Пиния пък вкара за 2:0 в продълженията, но голът беше отменен заради засада.

Въпреки това Рома удържа аванса си и се върна на пътя на победата. Тоти и компания вече имат 35 точки и са само на 1 от лидера Ювентус.

В същото време първата загуба от 5 мача насам за Дженоа (у дома) и първа от 10 мача в Серия А прати тима от Генуа на 6-о място с 26 пункта. Толкова имат още Лацио и Сампдория.


Radja Nainggolan Fantastic Bicycle Kick Goal... by football-live1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички