Бившият президент на Ювентус Андреа Аниели: Силно съм убеден, че съм действал правилно


Бившият президент на Ювентус Андреа Аниели: Силно съм убеден, че съм действал правилно
Снимка: Getty Images

825 0

Напускащият поста президент на Ювентус - Андреа Аниели, заяви, че решението му да се оттегли от клуба не е било взето лесно и той остава убеден, че не е извършил нищо нередно!

"Напускането на президентския пост не беше лесно решение за мен. Освен че обичам Ювентус, през последните години дадох всичко от себе си, за да постигна резултати на и извън терена", каза той пред акционерите, които се бяха събрали в Торино, за да одобрят представянето за фискалната година, приключила през месец юни.

"Силно съм убеден, че съм действал правилно през последните години и че повдигнатите срещу нас обвинения са неоснователни", допълни още бившият бос на "Старата госпожа".

*Сезонът в Серия А се подновява на 4 януари, а Ювентус, който не започна добре кампанията, постепенно стабилизира представянето си и вече е на трето място в актив от 31 точки - десет по-малко от лидера Наполи и на две зад втория Милан. Първият мач за тима на Макс Алегри след паузата е гостуване на 18-ия в таблицата - Кремонезе - 4.01., 19:30 часа

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: Ювентус има нов президент и борд на директорите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички