Бенатия си спомня странен СМС в 11 през нощта от Роналдо: Той не е нормален


Бенатия си спомня странен СМС в 11 през нощта от Роналдо: Той не е нормален
Снимка: Getty Images/ Guliver

5992 0

Бившият играч на Ювентус - Мехди Бенатиа, се върна назад във времето, когато носеше екипа на "бианконерите", и си припомни любопитна ситуация с мегазвездата на тима Кристиано Роналдо, която го е накарала да осъзнае отдадеността на португалеца.

"За мача с Бергамо бяхме неизползвани резерви, защото имахме друг двубой след три дни. Когато се връщахме с буса, Роналдо ми изпрати съобщение, в което казва, че не се е изпотил и ще тренира във фитнеса, като ме попита да се присъединя. Аз му отвърнах, че е 11 през нощта и ще гледам телевизия вкъщи. Тогава разбрах, че Кристиано не е нормален човек. Когато тренираш с него, го уважаваш още повече, защото виждаш как жертва целия си живот заради футбола" - разказва Бенатия.

Кристиано Роналдо е всеизвестен със своята нечовешка отдаденост, като не един и двама футболисти са разказвали истории за това. В резултат на подготовката си, той има физическа подготовка, с каквато друг съвременен футболист на тази възраст трудно би се похвалил. Благодарение на нея той реализира впечатляващо попадения в последния си мач - вижте го в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички