ВИДЕО: Роналдо отново разби законите на физиката - "полетя" и вкара


ВИДЕО: Роналдо отново разби законите на физиката - "полетя" и вкара
Снимка: Gulliver/GettyImages

21884 0

Кристиано Роналдо се отличи с впечатляващо попадение, което отново ще накара футболните специалисти и запалянковци да се преклонят пред способностите му. Това се случи по време на двубоя от Серия А между Ювентус и Сампдория.

34-годишният португалец получи подаване от Алекс Сандро, а за да го оползотвори, като го превърне в гол, се задържа във въздуха за няколко секунди, след което насочи топката без да остави никакви шансове на стража на Сампдория. С попадението Роналдо възстанови преднината за своя отбор точно преди края на първото полувреме.

Това е 10-и гол за петкратния носител на "Златната топка" в Серия А за този сезон, като той се намира в страхотна форма - това е пети двубой поред за него, в който се разписва. В последния - срещу Удинезе, дори съумя да го направи на два пъти. А какви тежки думи отправи агентът на Роналдо към Лионел Меси и "Златната топка" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички