Бащата на трансферната цел на Челси и Манчестър Сити Хвича Кварацхелия: Мечтата му е да играе в Реал Мадрид


Бащата на трансферната цел на Челси и Манчестър Сити Хвича Кварацхелия: Мечтата му е да играе в Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

4013 0

Една от големите звезди в състава на Наполи - Хвича Кварацхелия, подобно на много свои колеги, тайно мечтае един ден да облече екипа на Реал Мадрид. За това сподели неговият баща Бадри, който не скри амбициозните цели на сина си.

"Главните му мечти са свързани с триумф в Шампионска лига и да играе за Реал Мадрид", заявява Бадри, цитиран от "Madrid Xtra".

Обект на сериозно желание

Нападателят е силно желан от редица европейски грандове за предстоящия летен трансферен прозорец. Най-често той бива свързван с преминаване в Манчестър Сити или Челси. Медиите в Италия твърдят, че цената му възлиза на около 150 млн. евро, които могат да се явят сериозна пречка пред евентуална подобна голяма стъпка за него.

Неговият договор с "партенопейците" изтича след 4 години, тъй като той се присъедини към клуба едва миналото лято от грузинския Динамо Батуми. "Кралете", по данни на испански издания, също наблюдават футболиста, но без да предприемат сериозни стъпки по привличането му. Настоящият му клуб пък от своя страна няма намерение да се разделя с него поради вероятността това да се случи с партньора му в нападение Виктор Осимен.

Хвича за Наполи

Кварацхелия се превърна в един от най-следените таланти на европейския футбол още с дебютния си сезон в Италия. Той записа 14 гола и 17 асистенции в 42 мача във всички турнири, взимайки главна роля в мечтания за всички неаполитанци триумф в Серия А.

Междувременно треньорът на Наполи - Лучано Спалети, потвърди, че напуска и обяви плановете си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички