Барса не чака - прави супероферта за Погба


Барса не чака - прави супероферта за Погба

2580 0

След огромния интерес, който имат почти всички водещи тимове в Европа към играча на Ювентус Пол Погба, Барселона се кани да направи решителната крачка. "Каталунците" са готови да предложат 80 милиона евро за услугите на френския футболист, пише испанският вестник "Mundo Deportivo". Офертата ще включва и 10 милиона като бонуси.

Според информацията в сряда спортният директор на Барселона Ариедо Брайда и генералният директор Джузепе Марота ще се срещнат, за да преговарят. Смята се, че каталунският клуб ще позволи на Погба да остане за още един сезон в Торино преди да се присъедини към лагера на Барса през 2016 г.

Споменатите две водещи клубни фигури са били забелязани да вечерят заедно в популярен ресторант в Милано. Според слуховете основна тема на разговор между тях е бил именно 22-годишният французин.

Очевидно в Барселона не желаят да изпускат Погба и ще направят всичко възможно да обвържат играча на Юве с договор. Към френския национал има интерес още от тима на Манчестър Сити, който също е готов да извади доста голяма сума. Челси и Реал Мадрид също следят отблизо ситуацията около бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички