И Челси се включи в битката за Погба


И Челси се включи в битката за Погба

1344 0

Челси се присъедини към кандидатите за подписа на полузащитника на Ювентус Пол Погба, съобщи италианският журналист от Sky Italia Джанлука Ди Марцио.

Представители на лондонския клуб са преговаряли с Мино Райола, след което е станало ясно, че френският национал иска възнаграждение в размер на 10 млн. евро годишно. Представителите му пък настояват да получат 20% от сумата, която Челси ще прибере, ако препродаде играча. Според информациите, има добри шансове за реализиране на сделката, но преговорите са все още в начална фаза./ БГНЕС

Останалите клубове, които имат интерес към френския футболист са Манчестър Сити, Реал Мадрид и Барселона. Каталунския клуб изглеждаше най-близо до игача, тъй като самият Погба има желание да премине на "Камп Ноу". Това обаче не може да се случи по-рано от месец януари заради забраната за трансфери, която имат настоящите носители на Шампионска лига.

В такъв случай Челси, Манчестър Сити и Реал Мадрид ще наддават за подписа на 22-годишния френкси национал. Все по-малко верояно е той да остане в настоящия си отбор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички