Артуро Видал се връща обратно в Ювентус?


Артуро Видал се връща обратно в Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

2579 0

Полузащитникът на Барселона Артуро Видал възнамерява да се завърне в бившия си клуб Ювентус, твърди италианското издание "Calcio Mercato". Престоят му на "Камп Ноу" не е особено успешен, въпреки че в последния мач на тима влезе като резерва и отбеляза гол.

Попадението на Видал не бе достатъчно, а Барселона претърпя тежка загуба с 3:4 от Реал Бетис насред "Камп Ноу". Чилиецът акостира в Каталуния през лятото за около 19 млн. евро, напускайки състава на Байерн. Най-силният период за Видал обаче бе именно в състава на "бианконерите", когато бе сред най-добрите полузащитници на Стария континент.

В Торино той изигра 124 мача, отбелязвайки 35 попадения. Ювентус все още е в търсене на нов полузащитник, който да подсили допълнително халфовата линия на отбора, а чилийският национал изглежда като отлична опция.

Междувременно се появиха информации, че "старата госпожа" е готова да предложи цели трима свои играчи на Манчестър Юнайтед, за да си върнат обратно друг свой бивш полузащитник - Пол Погба. Повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички