Апокалипсис: облаци, гърмежи, пушек, сирени - стотици фенове на Рома и Наполи в бой с ножове (ВИДЕО)


Апокалипсис: облаци, гърмежи, пушек, сирени - стотици фенове на Рома и Наполи в бой с ножове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1553 0

*Като същинска картина от апокалипсис - така изглеждат кадрите от Италия на хора, които са заснели мащабна разправа между привърженици. Запалянковците са разделени на две спрямо отборите, които подкрепят - грандовете Рома и Наполи.

Тъмните облаци допринасят за мрачната обстановка, а отстрани се чуват гърмежи и сирени, като видимостта е затруднена на места от пушек. Всичко започнало, когато фенове на Наполи са видели автобус с привърженици на Рома и са го нападнали.

Те са го замеряли с камъни и бутилки (по-късно се намесват ножове и бухалки), а отсреща далеч не са стояли безучастно и веднага отвърнали на удара. В мелето участвали приблизително 300 фенове, информират медиите в страната. Има пострадали, както и намушкан фен според предварителните информации (няма потвърждение от полицията към момента).

Случаят се развива на магистрала в страната. Запалянковците, подкрепящи Наполи, са пътували към Генуа за гостуването на своя тим, докато феновете на Рома отивали към Милано, тъй като "вълците" имат визита на местния гранд Милан.

В Италия напомнят, че през 2007 година на същото място се сблъскали фенове на Лацио и Ювентус, като тогава Габриеле Сандрия губи живота си.

*ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Снимката, използвана за заглавна в статията, не е от случиото се в Италия. Кадри от него можете да намерите под този текст, но някои моменти са спестени заради твърде голяма жестокост!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички