Андреа Пирло защити звездата на Ювентус Кристиано Роналдо


Андреа Пирло защити звездата на Ювентус Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2006 0

Утре Ювентус гостува на Каляри в мач от 27-ия кръг на италианската Серия А. Старши треньорът на тима Андреа Пирло коментира предстоящия мач, отпадането от Шампионската лига и опита, който е натрупал по време на футболната си кариера:

"Всички са добре освен Демирал, Рамзи, Дибала и Бентанкур, така че останалите са готови да играят утре. Джорджо Киелини се възстанови и може да е титуляр. Надяваме се, че Дибала ще се върне след паузата за националните отбори. На практика през този сезон той така и не беше на наше разположение, което беше голяма загуба. Каляри наскоро смениха своя треньор и веднага постигнаха важни резултати. Затова ние се нуждаем от отборния ни дух, за да изиграем силен мач срещу тях.", каза Пирло и коментира отпадането от Шампионската лига от Порто така:

"Тимът определено понесе тежък удар, но продължаваме с тренировките и по ясно начертания път. Кристиано Роналдо е добре, нормално е той да е разочарован от случилото се, както всеки друг. Той тренира добре и е готов да играе утре вечер. Нормално е да има слухове след отпадането, тъй като той е най-важнят играч в света заедно с Лионел Меси. Той винаги се е справял добре за нас, като е отбелязал около 90 гола и предостатъчно е доказал своята стойност. Проектът, започнат през последните няколко години, целеше обогатяването на състава с играчи на определено ниво. Невъзможно е да изградиш отбор единствено с млади футболисти. Такъв беше първоначалният проект и ще продължи да бъде същият и в бъдеще.", каза Пило и продължи:

"Преминавал съм през доста подобни ситуации през моята кариера, като съм печелил много, но съм и губил. Винаги съм се опитвал да се върна в пътя въпреки разочарованията и сега ние ще направим същото. Нашият сезон не приключи във вторник, защото ни предстоят мачове в Серия “А” и финал за Купата на Италия. Продължаваме с желанието да покажем, че сме Ювентус. Можем да реагираме на негативните моменти, като извлечем най-доброто от самите нас. Това зависи от нас и от целите, които сме си поставили.", завърши старши треньорът на "Старата госпожа" Андреа Пирло.

А за каква сума Ювентус трябва да продаде Роналдо, за да не е на загуба, чететет ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички