Пътищата на Кристиано Роналдо и Ювентус може би ще се разделят


Пътищата на Кристиано Роналдо и Ювентус може би ще се разделят
Снимка: Guliver/GettyImages

2622 0

Кристиано Роналдо не смята, че той е причината за отпадането от Порто на 1/8-финалите в Шампионската лига. Това твърди днес "La Gazzetta dello Sport" и добавя, че според Кристиано Ювентус не е неговото ниво.

В последните дни медиите в Италия твърдят, че мълчание на Кристиано Роналдо след отпадането от Порто е ясен знак за неговите намерения. След миналогодишното отпадане от Олимпик Лион в Шампионска лига, Кристиано беше публикувал дълго съобщение в социалните мрежи, в което пишеше, че "Ювентус винаги трябва да мисли като най-добрия клуб в света" и че "феновете очакват повече и клубът трябва да се съобрази с това." Сега обаче не последва негов коментар и слуховете, че пътищата на петкратният носител на Златната топка и Ювентус се разделят зачестиха.

Заплатата на Роналдо в Ювентус е повече от 30 милиона евро, а това е твърде много, особено след като "бианконерите" за поредна година не успяха да осъществят мечтата си за трофей в най-силния европейски клубен турнир. Любопитно е да се отбележи, че за три години в Ювентус Роналдо е вкарал само 14 гола в Шампионската лига, докато при последното си участие в турнира с екипа на Реал Мадрид той отбеляза 15.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички