Андреа Пирло коментира представянето на тима си в снощната среща с Лацио


Андреа Пирло коментира представянето на тима си в снощната среща с Лацио
Снимка: Getty Images/Gulliver

689 0

След победата с 3:1 над Лацио снощи, треньорът на Ювентус Андреа Пирло коментира отминалата среща и призна, че всички в тима мислят за реванша с Порто:

"Започнахме зле и изоставахме след наша грешка. Но след това имаше силна реакция от целия отбор, въпреки факта, че ни липсваха много играчи. Не си позволявахме да се откажем, започнахме да увеличаваме темпото, което беше най-важно", заяви италианският наставник.

"Мислехме за мача във вторник срещу Порто. Имахме няколко играчи, които не тренираха много. Например Куадрадо и Артур. Знаехме, че мачът е като финал", добави Пирло.

"Някои играчи трябваше да играят на нови позиции и показаха голям професионализъм и дух. Данило беше готов да играе в центъра на полузащитата, а Бернардески заслужава голям комплимент за представянето си в позиция на левия бек", добави Андреа Пирло.

Във вторник, 9 март, Ювентус играе срещу Порто в мач-реванш от Шампионската лига. Първата среща в Португалия беше загубена с 2:1, което означава, че тимът на Кристиано Роналдо се нуждае от задължителна победа, ако иска да продължи напред към 1/4 финалите в турнира.

А кой играч на "старата госпожа" е желан от Манчестър Сити, прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички