Алегри за успеха над Интер: Казах на момчетата, че не съм млад и да не ме карат да страдам


Алегри за успеха над Интер: Казах на момчетата, че не съм млад и да не ме карат да страдам
Снимка: Getty Images

935 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изрази радостта си от успеха на своя тим в Дерби д'Италия. "Бианконерите" победиха Интер с 1:0 и го отказаха от титлата в Серия А.

"Много важна победа за нас, Интер трудно може да поднесе изненада на своя терен. Успяхме да спечелим мач, в който имаше много борба, нашият отбор пресираше добре и не позволи на съперника да създава много възможности. Но не реализирахме 3 или 4 много добри момента. Определено трябва да работим върху последния пас", започна Алегри след успеха.

"Благодарен съм на отбора, че успя да се отпусне по време на паузата за националните отбори, иначе ситуацията щеше да е напрегната. Трябва да побеждаваме, но и да се насладим на дните след мача. Затова казах на момчетата, че вече не съм млад, така че, моля, нека спечелим и не ме карайте да страдам. Те го направиха", продължи треньорът на "бианконерите".

"Целият отбор отбеляза напредък. Защитавахме се като един, не позволявахме на съперника да стигне до вратата ни. Трябва да се справим в последния пас, но този отбор има характер и решителност. Хората, които не са били в нашата ситуация, не могат да разберат какво е да те лишат от 15 точки. Но ние се класирахме на четвъртфинал в Лига Европа, на полуфинал в Купата на Италия и запазихме страстта", завърши той.

А дали победният гол на Ювентус не беше нередовен можете да прецените в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички