Петко Христов със самочувствие: Ювентус ни би с две-три атаки


Петко Христов със самочувствие: Ювентус ни би с две-три атаки
Снимка: Getty Images

1630 0

Българският бранител, играещ за елитния италиански Специя - Петко Христов, говори след поражението на неговия отбор от Ювентус. Той призна качеството в атаката на съперника, но акцентира, че Юве е затворил мача с две-три атаки, което е нанесло загубата на неговия отбор.

"Според мен направихме добър мач като отбор. Бъркахме в последните 15-20 метра, където трябваше да бъдем по-решителни. Направихме това, което поиска от нас треньорът и го направихме добре. Но Ювентус има голямо качество в атака - с две атаки ни вкараха два гола. Като отбор се справихме, борихме се много. Сега трябва да продължим така и дори още по-добре. Искаме да растем като отбор и играчи", коментира българинът.

"На тренировките се готвихме точно по начина, по който играхме, и направихме отлично първо полувреме. На полувреме в съблекалнята си казахме, че можем да направим нещо повече. На терена усещахме, че сме равни с Ювентус и дори заслужавахме да спечелим точка. Добри бяхме, но Ювентус затвори мача с две-три атаки", съжалява Христов.

"Сега съм по-добре. Когато получих удара в главата със Сасуоло, бях зле за ден-два. Но когато има такъв мач, излизах на терена, без да мислиш за друго", завърши Петко Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички