Алегри отправи призив заради съдиите и заяви: Бяхме твърде бавни и статични при гола


Алегри отправи призив заради съдиите и заяви: Бяхме твърде бавни и статични при гола
Снимка: GettyImages

646 0

Наставникът на Ювентус Макс Алегри призовава играчите и феновете на "бианконерите" да "приемат решенията на съдията" след поражението с 1:0 от Наполи, като ги увери, че "ще се върнат там, борейки се за Скудетото през следващия сезон". Бяха отменени два гола на Юве преди Джакомо Распадори да остане непокрит на задната греда за перфектно воле при центриране на Елиф Елмас.

"Просто спряхме да играем при гола"

"Разочароващо е да загубим такъв мач, но трябваше да се справим по-добре при гола. Просто спряхме да играем и абсолютно трябва да се справим по-добре. “, каза Алегри пред DAZN.

"В този момент имахме нужда от технични играчи. Киеза ще бъде в по-добра форма през следващия сезон, знаехме, че това ще се случи след толкова тежка контузия. Милик се справи много добре, трябваше да дам почивка на Влахович след четвъртък", допълни рой.

"Беше добро представяне, това остава, допуснахме гол като манекени. Просто е, просто погледнете хода, ние сме в 93-та минута и трябва да имаме хора в наказателното поле, за да се защитаваме. Това е част от процеса на растеж на играчите, нещо, което приемаме за даденост. Бяхме твърде бавни и статични в реакцията на топката в тази ситуация".

"Наполи е силен отбор и е на път да спечели Скудетото. Тъжно е, но ние все още имаме предимство пред останалите в надпреварата за първите четири. Все още сме на полуфиналите на Лига Европа и Купата на Италия".

Алегри поздрави съдията, въпреки двата отменени гола за Юве

След гола се стигна до пререкания, тъй като Ювентус беше раздразнен от решенията, по-специално от двата отменени гола. "Трябва да запазим спокойствие, да приемем както винаги сме правили съдийските решения – добри или лоши. В противен случай губим енергия, защото не можем да променим резултата сега. Реферът беше много добър днес, поздравявам го за представянето му". Наставникът на Наполи Лучано Спалети пък бе изключително емоционален след успеха, като за първи път заговори за предстоящата титла в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички