Ако не стане с Холанд: Челси се фокусира върху Лукаку


Ако не стане с Холанд: Челси се фокусира върху Лукаку
Снимка: Gulliver/GettyImages

849 0

Английският Челси се е фокусирал върху нападателя на Интер Милан Ромелу Лукаку за трансфер, ако пропуснат топ целта си за лятото – Ерлинг Браут Холанд.

„Сините” далеч не са единственият отбор, който има интерес към звездата на Борусия Дортмунд, който има 33 гола в 31 мача досега през сезона.

Според медиите в Испания, Реал Мадрид води пред останалите за подписа на норвежкия национал. Челси също има интерес, но лондончани са преценили да насочат поглед и към Лукаку от Интер, ако не се случат нещата с Холанд.

Лукаку е бивш кадър на Челси, като е в отбора от 2011-а до 2014-а година, но има два наема – в УБА и Евертън, по това време поради липсата на игрови минути в Челси. 27-годишният играч се наслаждава на много добра форма, като има 59 гола в 85 мача за „нерадзурите”, които са близо да вземат първа титла на Италия от 2010-а година досега. А какво ще прави Вернер в Челси, четете този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички