Ювентус и Манчестър Юнайтед може да разменят Манджукич и Погба


Ювентус и Манчестър Юнайтед може да разменят Манджукич и Погба
Снимка: Gulliver/GettyImages

4598 0

Италианският шампион Ювентус започва офанзива по връщането на Пол Погба на „Алианц Стейдиъм“. Французинът неколкократно намекна, че иска да напусне Манчестър Юнайтед в близко бъдеще и „старата госпожа“ ще опита да си върне полузащитника, който напусна Торино през 2016г. за рекордна трансферна сума. В обратната посока пък може замине Марио Манджукич, който не е играл за Ювентус след идването на Маурицио Сари в отбора.

Манчестър Юнайтед прояват интерес към хърватския нападател, като Оле Гунар Солскяер иска да засили конкуренцията в атака на „червените дяволи“. Манджукич дори вече е уговорил личните си условия с тима от Манчестър. Разбира се, това няма да бъде директна размяна, тъй като има сериозно разминаване във възрастта и трансферните суми на Погба и Манджукич, като най-вероятно от Ювентус ще трябва да доплатят, за да притежават отново френския халф.

Марио Манджукич и Пол Погба играха заедно в Ювентус през сезон 2015-16 и завършиха кампанията като шампиони в Серия А и носители на Купата на Италия. А ето кога се очаква завръщането на терена на Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички