Пол Погба даде срок за завръщането си на терена


Пол Погба даде срок за завръщането си на терена
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба изрази недоволството си от това, че не може да повлияе на резултатите на своя тим. Халфът лекува травма, заради която няма да се върне в игра още поне 3 седмици.

Погба не е играл от 30 септември, когато получи травма в глезена в дербито срещу Арсенал. От началото на сезона има едва 6 двубоя във всички надпревари и нито един отбелязан гол. "Поне още 10 дни ще съм с гипс около глезена, след което ми предстои и две седмици възстановяване", сподели Погба пред RMC.

На въпрос колко трудно е да гледа отстрани как неговият тим губи, той отговори: "Това е най-лошото. Не е лесно да гледаш и как съотборниците отиват да тренират или излизат на терена. Ти си вътре, искаш да се завърнеш и да помогнеш, но когато си контузен, не е никак лесно. Най-важното е да се лекуваш по правилния начин".

Въпреки травмата трансферните слухове около него не спират, като Реал Мадрид и Ювентус продължават да имат голям интерес. Ето каква е една от последните оферти на "белия балет".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички