ВИДЕО: Вижте каква дузпа си "изпроси" Десподов срещу Интер


ВИДЕО: Вижте каква дузпа си "изпроси" Десподов срещу Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

5565 0

Кирил Десподов продължава да впечатлява с изявите си в Серия А, макар и в малкото минути, които получава, откакто премина в Каляри от ЦСКА за сума от над 3 милиона евро. Българският ас се появи на терена в двубоя срещу Интер в 81' и се отчете набързо с няколко впечатляващи пробива, а освен това завоюва и дузпа в полза на своя отбор.

Малко след като съдията беше дал продължение на второто полувреме Десподов се озова в наказателното поле, където беше преследван от Шкриниар. Крилото се подхлъзна първоначално, но успя да възстанови баланс и се опита рязко да смени посоката, минавайки покрай защитника. Играчът на Интер не реагира добре и препъна Десподов, а съдията отсъди дузпа за домакините.

За нещастие на Каляри, Барела я изпусна, но това нямаше влияние върху крайния резултат, след като сардинците спечелиха с 2:1 срещу 3-ия в класирането на Серия А. Благодарение на победата, Каляри вече е на 9 точки от зоната на изпадащите, но и с мач повече от Болоня, който гостува на Удинезе в неделя. За поредните суперлативи за Десподов в Италия четете тук! Ето и ситуацията при дузпата:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички