В Италия впечатлени от Десподов: Аплодисменти за смелата и обещаваща игра


В Италия впечатлени от Десподов: Аплодисменти за смелата и обещаваща игра
Снимка: Getty Images/Guliver

4507 0

В Италия са останали много доволни от представянето на Кирил Десподов във втория му мач с Каляри в Серия А. Както е известно, българският национал влезе за повече от 30 минути на мача с Парма и помогна на своя тим да стигне до обрат. Изданието "La Nuova Sardegna" написа добри отзиви за бившето крило на ЦСКА.

"Изплатено доверие. Аплодисменти за играта на Десподов в събота срещу Парма. Българинът бе пуснат в игра от Роландо Маран в момент на пълно замъгляване от отбора след попадение на Куцка, но роденият през 1996 година футболист не показа никакъв страх и добави блясък в отбора на сардинци. Накратко, доверието на треньора и феновете, които веднага го аплодираха, беше възнаградено с добро представяне. Бъдещето на Десподов в Каляри изглежда обещаващо", пише изданието.

РАЗКРИХА БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В ТРАНСФЕРА НА ДЕСПОДОВ В КАЛЯРИ

Победата помогна на Каляри да се отдалечи от зоната на изпадащите, като отборът от Сардиния вече има 24 точки - на 6 от Емполи, който е 18-и с 18 пункта. Следващият мач на Каляри в първенството е гостуване на Сампдория. Мачът е на 24 февруари от 13,30 часа и Десподов ще се надява да започне като титуляр за първи път в новия си отбор. Повече за историята и успехите на Каляри вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички