Шанс за Юнайтед, Манджукич не тренира с Ювентус


Шанс за Юнайтед, Манджукич не тренира с Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

1830 0

Нападателят на Ювентус Марио Манджукич не тренира със съотборниците си заради споразумение с клуба, сподели старши треньорът на „бианконерите“ Маурицио Сари.

"В този момент Марио Манджукич не тренира със състава поради споразумение, което има с клуба“. Хърватинът, който е трансферна цел на Манчестър Юнайтед за януарския прозорец, посещава тренировките на Юве, но тренира отделно от първия отбор.

Според Sky in Italy 33-годишният офанзивен футболист, който все още няма мач за италианския колос от началото на сезона в Серия А, ще бъде наличен за трансфер през зимата. Юнайтед опитаха да привлекат хърватския национал в края на летния трансферен прозорец, след като сделката за Пауло Дибала пропадна, но прекратиха интереса си в последния ден на прозореца. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяр сподели тази седмица в интервю с анализатора и бивш играч на манчестърци – Гари Невил, че е „сигурен“, че клубът ще се сдобие с нападател през януари на „правилната цена“.

А кой друг играч на Ювентус също е свързван с Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички