Манчестър Юнайтед договори новия си нападател


Манчестър Юнайтед договори новия си нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

2537 0

Манчестър Юнайтед е постигнал споразумение с нападателя на Ювентус Марио Манджукич да премине на "Олд Трафорд" през зимния трансферен прозорец. Новината обявява "Sunday Express", според който английският клуб се е споразумял с хърватина за личните му условия.

Единственото, което е останало да се финализира е двата клуба да се разберат за трансферната сума. Очаква се, че италианците ще пусна 33-годишния футболист срещу 10 милиона паунда.

Както е известно, през отминалото лято Манчестър Юнайтед се раздели с двама нападатели - Ромелу Лукаку и Алексис Санчес. Мениджърът Оле Гунар Солскяер взе решение да заложи на млади играчи в нападение, давайки шанс на Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Гринууд. Те обаче не оправдаха очакванията и тримата вкара общо 5 гола в първенството досега.

Очаква се Манджукич, който има чудесна физика, да даде на отбора вариативност в атака, тъй като сегашните нападатели на "червените дяволи" имат сходни характеристики. Между другото, днес стана ясно още едно евентуално зимно попълнение в английския клуб. Вижте кой е играчът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички