Сари: Трябва да продадем шестима играчи до края на лятото


Сари: Трябва да продадем шестима играчи до края на лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3450 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари говори за трансферните планове на клуба през лятото. Италианецът обяви, че "бианконерите" трябва да се разделят с шест футболисти до края на трансферния прозорец. Специалистът коментира и възможността Ювентус да се раздели с нападателя Пауло Дибала.

"Дибала е провел само две тренировки досега, затова не мога да го оценя. Мога да кажа, че сега той не е в най-добрата си форма. Това се отразява на онова, което той може да предложи на позицията си на фалшива деветка. Той притежава качествата за тази роля, но трябва да помислим как ще действаме", заяви Сари, цитиран от "Football Italia".

"Мога да говоря за Дибала колкото искате, но пазарът има свои правила и тук малко зависи от моето мнение. Трябва да се разделим с шестима футболисти. Бих искал да ги задържим, но имаме само един наш възпитаник, следователно в Шампионска лига ще заявим общо 22 играчи и трима вратари", допълни той.

"Заради това трябва да вземем решения, които не искаме. Краят на трансферния прозорец ще бъде тежък за нас. Има вероятност да пуснем играчи от много високо ниво", завърши треньорът. Според слуховете Ювентус е приел оферта от Англия за Дибала. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички