Дибала в Тотнъм все още може да се случи, но има голям проблем


Дибала в Тотнъм все още може да се случи, но има голям проблем
Снимка: Getty Images/Guliver

2677 0

Информацията, че Ювентус се е отказал да продава Пауло Дибала в Тотнъм се оказа неточна. В действителност сделката стана много по-трудна за осъществяване, но причината не е в италианския шампион, а в преговорите между "шпорите" и аржентинския ас.

Нападателят все още може да премине в северен Лондон, но проблемът с имиджовите права е сериозен. Двете страни не могат да се разберат за това какъв процент ще задържи Дибала, а освен това двете страни се разминават сериозно относно комисионната по трансфера, която трябва да получи агентът на футболиста.

Това е причината сделката между аржентинеца и Манчестър Юнайтед да пропадне, по информация на "BeIn Sports", като това може да се окаже и препъни камък в преговорите с Тотнъм. Ръководството на Ювентус обаче е склонно да пусне Дибала под наем със задължителна опция за откупуване през лятото на 2020 година, за да имат възможност двете страни да се разберат за имидвовите права на играча. Пълната драма в последния ден на летния трансферен прозорец в Англия следете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички