Роналдо отново намекна за близък край на кариерата си


Роналдо отново намекна за близък край на кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

8352 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо за пореден път предизвика съмнения относно евентуалното му спиране с футбола след година или две. 34-годишният нападател на Ювентус, петкратен носител на "Златната топка“, продължава да държи в неведение огромния брой свои привърженици, като преди време заяви, че може да играе отвъд 40 или да се откаже най-рано през 2020. И предвид плануваните бизнес начинания, португалският национал призна, че не знае какво ще донесе бъдещето.

"Все още обичам футбола. Обичам да забавлявам феновете и хората, които обичат Кристиано. Възрастта няма значение, става въпрос само и единствено за психика, каза той за SportBible. - През последните пет години започнах да се наслаждавам на възможностите, които ще се открият пред мен извън футбола, така че кой знае какво ще стане след година или две?“.

Роналдо е човекът с най-много последователи в Instagram, докато вече прикачи своя CR7 бранд към редица козметични марки, както и ресторанти и хотели. Капитанът на Португалия призна, че ще има по-малко контрол в бизнеса отколкото във футбола, но очаква с нетърпение да разрастне своя бранд.

"Не искам да имитирам никого. Трябва да си себе си през цялото време, но винаги може да вземеш някои малки детайли и да попиеш от добри примери, не само във футбола, но и в други спортове като Формула 1, НБА, голф, UFC и други. Най-добрите атлети имат подобна работна етика. Дори изпълнителните директори на големите компании са винаги мотивирани и трябва да работят усилено, за да постигнат големи неща. Трябва да си вярваш. Във футбола аз имам повече контрол. Знам какво мога да направя. В бизнеса е по-трудно, зависиш от други хора, но имам добър екип. Ще бъде предизвикателство“, завърши той по повод бизнес намеренията си. А каква е голямата болка на звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички