Роналдо, разплакан: Боли, че баща ми не видя как ставам номер 1 (ВИДЕО)

Британският журналист Пиърс Морган направи нещо, което се удава на малцина други хора. А именно - да разплаче суперзвездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо. Той го направи, след като по време на интервю с нападателя му пусна видео с изказване на неговия баща, което Кристиано никога не бе гледал.

Във видеото Жозе Динис Авейро говори с гордост за своя син през 2004 година. Бащата на звездата почина през 2005 година и Роналдо призна, че много съжалява, че баща му не е успял да го види как става номер 1 във футбола и как печели трофеи и награди.

Роналдо: Не живея с мисълта за индивидуалните награди

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо отбеляза 4 гола при победата на своя тим с 5:1 срещу Литва и веднага след двубоя бе попитан какви са шан...

"Никога не съм виждал това видео. Той не видя нищо от това, че станах номер 1. Не ме видя как получавам награди. Не видя в какво се превръщам. Майка ми видя, братята ми, дори големият ми син. Но баща ми, той нищо не видя", сподели Роналдо с насълзени очи.

"Трябва да имам тези кадри, трябва да ги покажа на семейството си. Наистина не познавам баща си на 100%. Той беше пияница. Никога не съм имал истински разговор с него. Беше трудно", допълни футболистътВижте в този материал как е изглеждал преживе Жозе Авейро.

Още по темата

Please select answer!