Роналдо, разплакан: Боли, че баща ми не видя как ставам номер 1 (ВИДЕО)


Роналдо, разплакан: Боли, че баща ми не видя как ставам номер 1 (ВИДЕО)

4864 0

Британският журналист Пиърс Морган направи нещо, което се удава на малцина други хора. А именно - да разплаче суперзвездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо. Той го направи, след като по време на интервю с нападателя му пусна видео с изказване на неговия баща, което Кристиано никога не бе гледал.

Във видеото Жозе Динис Авейро говори с гордост за своя син през 2004 година. Бащата на звездата почина през 2005 година и Роналдо призна, че много съжалява, че баща му не е успял да го види как става номер 1 във футбола и как печели трофеи и награди.

"Никога не съм виждал това видео. Той не видя нищо от това, че станах номер 1. Не ме видя как получавам награди. Не видя в какво се превръщам. Майка ми видя, братята ми, дори големият ми син. Но баща ми, той нищо не видя", сподели Роналдо с насълзени очи.

"Трябва да имам тези кадри, трябва да ги покажа на семейството си. Наистина не познавам баща си на 100%. Той беше пияница. Никога не съм имал истински разговор с него. Беше трудно", допълни футболистътВижте в този материал как е изглеждал преживе Жозе Авейро.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


Ерлинг Холанд с нова порция рекорди, но този път в Шампионска лига

Голямото име днес ще е Ерлинг Холанд - детето-чудо на световния футбол, което изгря на най-голямата европейска...

Реклама
Реклама