Роналдо е убеден - Перес стои зад обвиненията в изнасилване и червения картон


Роналдо е убеден - Перес стои зад обвиненията в изнасилване и червения картон
Снимка: Getty Images/Guliver

3425 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че бившият му клуб Реал Мадрид е организирал заговор срещу него, информира "La Repubblica". 33-годишният футболист е убеден, че нещастията, които го застигнаха в последно време - фактът, че не получи наградата на ФИФА, обвиненията в изнасилване от Катрин Майорга, изгонването в мача в Шампионска лига срещу Валенсия и заплахата от прекратяването на рекламните договори с няколко важни спонсора, са резултат от заговор, който му е организирал президентът на "Кралския клуб" Флорентино Перес.

Португалският национал развали отношенията си с Перес през декември миналата година, когато клубният бос не подкрепи звездата в делото за данъчни измами. Последва нежелание от страна на големия шеф да увеличи заплатата на футболиста. Впоследствие Роналдо напусна Реал Мадрид и през този юли подписа с Ювентус.

РОНАЛДО ПРОГОВОРИ ЗА "ИЗНАСИЛВАНЕТО" - ЕТО КАКВО ИМАШЕ ДА КАЖЕ

От сексскандала с петкратния носител на "Златната топка" пострада и самият италианския гранд - акциите на клуба паднаха с 5% след избухването на скандала. УЕФА също следи ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички