От УЕФА също следят ситуацията с Роналдо


От УЕФА също следят ситуацията с Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

1738 0

От УЕФА също следят ситуацията с обвиненията в изнасилване срещу звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, информира Independent.

Както е известно, португалецът преживява тежки дни, след като американката Катрин Майорга го обвини в изнасилване в хотел в Лас Вегас през 2009 година. Роналдо е посланик на кампанията на УЕФА "Играта е за всички".

През 2010 година Роналдо платил на момичето 375 000 долара, за да не разпространява подробности за деянието, но сега тя се обърна към полицията, която води разследване.

"ИЗНАСИЛЕНАТА" ОТ РОНАЛДО ИСКАЛА ДА СЕ САМОУБИЕ

Заради случая акциите на Ювентус отбелязаха спад със 7 процента в днешния ден на фондовата борса. Вчера торинският клуб излезе с официална позиция в защита на своя футболист, която обаче срещна остра реакция и бе силно критикуван. Основните спонсори на португалеца Найк и ЕА Спортс пък изразиха "сериозните си притеснения" около случващото се.

Голмайсторът на "мореплавателите" остана извън състава за предстоящите мачове от Лигата на нациите, а всичко това се отрази и на Ювентус. След привличането на Роналдо акциите на клуба скочиха до рекордни нива - над 1.80 евро за акция. Днес обаче стойността на акциите спадна с повече от пет процента и те вече вървят по 1.25 евро.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички