Роналдо проговори за "изнасилването" - ето какво имаше да каже


Роналдо проговори за "изнасилването" - ето какво имаше да каже
Снимка: Getty Images/Guliver

5811 0

Кристиано Роналдо остана необичайно тих след информацията, че е изнасилил американския модел Катрин Майорга. Португалецът първоначално обяви в "Инстаграм", че ще съди германското издание "Der Spiegiel" за фалшива информация, но след това изтри видеото, в което го направи.

Сега обаче той използва платформата на Facebook, за да обяви своята невинност, но и да обясни, че няма да говори повече по случая, за да не "храни" медийната машина, която постоянно търси сензации покрай върпосния случай, който тормози неговото семейство

"Категорично отхвърлям всякакви обвинения срещу мен. Изнасилването е гнусно престъпление, което е в разрез с всичко, което съм аз, и в което вярвам. Колкото и да искам да изчистя името си, на този етап отказвам да храня медийните спекулации, измислени от хора, които търсят начин да промотират себе си чрез мен.

Съвестта ми е спокойна, така че мога спокойно да изчакам резултатите от каквито и да е разследвания", написа Кристиано Роналдо в профила си във Facebook.

В последните дни излязоха куп информации по случая с американския модел, но се оказа, че дамата определено е потърсила контакт с Кристиано Роналдо - вижте как двамата се държат един към друг в дискотеката в Лас Вегас, където са се запознали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички