Раджа пак успя да вбеси Интер, спряха му състезателните права


Раджа пак успя да вбеси Интер, спряха му състезателните права
Снимка: Getty Images/Guliver

2307 0

Раджа Наинголан пак успя да вбеси Интер. Белгиецът често има различни  провинения както при "нерадзурите", така и при бившите си отбори най-вече заради лоша дисциплина. Сега италианският тим е взел доста крайни мерки, като пусна шокиращо съобщение, че футболистът им е със спрени състезателни права.

"Интер потвърждава, че наказва Раджа Наинголан от футболната му дейност поради неспазване на дисциплината в отбора”, гласи краткото становище на „нерадзурите”, което се появи днес. Така, със сигурноср Ниднжата пропуска мача с Наполи, който ще се играе на 26 декември.

По-рано през седмицата футболистът съобщи, че е бил ограбен от крадци, които са му откраднали 150 хиляди евро. След това обаче стана ясно, че футболистът изобщо не е станал жертва на обир, а сам е проиграл сумата в казино. 30-годишният футболист бе закупен за 38 милиона евро плюс Николо Дзаниоло през лятото от Рома, като има 15 мача и 3 гола  за тима.

В италианските медии се появи информация за един солиден трансфер, който може да направи Интер и то без да плати трансферна сума. Ето за кой футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички