Рамзи напуска Арсенал, вече обявиха и къде ще играе


Рамзи напуска Арсенал, вече обявиха и къде ще играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1977 0

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи е все по-близо до изхода на "Емирейтс". За неговото напускане се говори от няколко месеца, след като отказа да преподпише с "артлеристите".

Сега вече се появиха и информации, че ще продължи кариерата си в Интер, съобщи La Repubblica. Според изданието, тази седмиц, а ломбардският клуб е постигнал споразумение с агента на 27-годишния уелсец. Рамзи ще премине в Интер като свободен агент следващото лято, тъй като договорът му изтича в края на сезона. Не е изключено Интер да се опита да се договори с Арсенал още през януари, след като това е желанието на треньора на "нерадзурите" Лучано Спалети.

Други кандидати за Рамзи са Милан, Ювентус, Реал, Байерн и няколко клуба от Премиършип. Този сезон халфът взе участие в 15 мача от първенството, в които вкара един гол и асистира за шест. Лондонският тим се готви да се раздели и с една от големите си звезди - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички