Преди Ювентус - Милан: Гатузо напуска "Сан Сиро"


Преди Ювентус - Милан: Гатузо напуска "Сан Сиро"
Снимка: Getty Images/Guliver

2683 0

В навечерието на дербито Ювентус - Милан истинска сензация поднесоха от "Гадзета дело спорт" на феновете на "росонерите". Според информацията на италианския ежедневник, Джерано Гатузо ще изпревари ръководството на тима и, вместо да бъде уволнен, сам ще напусне "Сан Сиро".

Легендата на италианския гранд е крайно разочарован от отношението към него от страна на ръководството на отбора. Според бившия халф, шефовете на Милан само привидно го подкрепят, докато слуховете за негово уволнение не спират вече близо една година, независимо че именно той върна поне малка част от позабравения блясък на итаианския гигант.

Според чести информации, Гатузо ще бъде уволнен, ако Милан не завърши в топ 4, но не са малко и слуховете, че крайното класиране няма значение за бъдещето на бившия италиански национал. Затова той е готов сам да напусне след края на сезона, обиден от отношението към него. Междувременно стана ясно, че шефовете на "Сан Сиро" искат един от най-добрите мениджъри във Висшата лига за заместник на Гатузо (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички