Къде да гледаме дербито в Серия А Ювентус - Милан?


Къде да гледаме дербито в Серия А Ювентус - Милан?
Снимка: Getty Images/Guliver

2532 0

Ювентус посреща Милан в най-интересния мач в италианското първенство през уикенда. Той противопоставя почти недостижимия лидер в Серия А и борещия се за участие в Шампионска лига четвърти в класирането. Двубоят започва в 19,00 часа и ще бъде предаван пряко по MAX sport 3. Ако нямате възможност да го гледате, можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Бианконерите" ще бъдат сериозно мотивирани в този двубой, тъй като ако победят днес, а утре Наполи загуби от Дженоа, ще станат шампиони на Италия в много ранен етап на първенството. Рекордно ранен - 7 кръга преди края.

И двата тима имат кадрови проблеми, като за Ювентус със сигурност няма да играят Кристиано Роналдо, Касерес, Дъглас Коста, Куадрадо и Бардзали. Затова пък на разположение на Макс Алегри отново са Дибала, Манджукич, Спинацола и Кедира.

При Милан нещата са малко по-зле - в лазарета се намират Бонавентура, Конти, Донарума и Пакета. Под въпрос за дербито са и Кеси и Чалханоглу. За да попълни групата за мача, треньорът Дженаро Гатузо включи в нея двама от младежкия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички