Пипо Индзаги: В Милан трябва търпение


Пипо Индзаги: В Милан трябва търпение
Снимка: Gulliver/GettyImages

2367 0

Бившият нападател на Милан Филипо Индзаги заяви, че случващото се в Милан не е „нищо ново“ и според него тимът се нуждае от спокойствие и „правилните играчи“. Бившият нападател на „росонерите“ подкрепи опитите на директорите Паоло Малдини и Звонимир Бобан да върнат тима сред най-добрите в Италия, но заяви, че Милан има нужда от рестарт и от 2-3 класни попълнения всяка година.

„Ситуацията е неприятна, но за съжаление това не е нищо ново. Познавам Малдини и му имам доверие. Сигурен съм, че Паоло и Бобан ще извадят клуба от тази ситуация. Трябва да рестартираш, да добавиш двама-трима правилни играчи и най-вече да си търпелив. Клубът има нужда от мениджър, който да ги води по-дълго време“ каза Индзаги пред Кориере дела Сера.

Бившият голмайстор коментира и привличането в тима на Златан Ибрахимович. „Това беше добър ход. Имаха нужда от него. Играх с него и го уважавам. Той няма нужда от пари или слава. Щом той се е завърнал, това означава, че той иска да остави следа. Струва ми се, че вече показва това в първите си мачове след завръщането си. Дори по време на дебюта му влизането му в игра се усети“ допълни Индзаги.

А вижте какъв гол вкара бившият съотборник на Индзаги в националния тим на Италия Франческо Тоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички