Милан привлече бранител, когото Ибрахимович опита да удуши (СНИМКА)


Милан привлече бранител, когото Ибрахимович опита да удуши (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2770 0

Капитанът на Дания Симон Кяер се присъедини към Милан с договор за шест месеца от испанския Севиля с опция за постоянно закупуване, обяви клубът от Серия А.

30-годишният централен защитник вече започна тренировки и трябва да бъде на разположение на Стефано Пиоли за осминафинала срещу СПАЛ от турнира за Купата на Италия на „Сан Сиро“ в средата на седмицата.

Кяер играеше под наем в Аталанта от миналия септември, но изигра едва шест мача за тима от Бергамо. Преди това той игра и в други италиански клубове – Палермо и Рома. Кяер е капитан на Дания от 2016-а година насам, като има три гола в 95 мача за „червения динамит“.

Ще е много интересна със сигурност срещата между Златан Ибрахимович и бранителя. През 2016 г. в двубой между Манчестър Юнайтед и Фенербахче от груповата фаза в Лига Европа шведът си изпусна нервите и хвана датчанина за гърлото. А след случката Кяер определи Ибра като арогантен играч. А ето кой играч на "росонерите" може да поеме към Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички